Jämför priser på hyrbilar!

Om EnBil.nu

Idén till EnBil.nu kom till sensommaren 2009 när jag, Jonatan, skulle hyra en bil i sista minuten, för att ta mig till västkusten. Efter en timme med manuella sökningar, prisberäknande och jämförelser kunde jag äntligen boka en bil, och den efterföljande badsemestern ägnade jag och Robert, i alla fall delvis, till att utforma idén till denna sajt.

Vår förhoppning är att EnBil.nu ska vara den bästa sajten för att söka efter hyrbilar i Sverige, och vi vågar faktiskt påstå att så redan är fallet. För att göra en sökning anger man datum, tid och en uppskattning av antal mil man kommer köra. EnBil.nu söker sedan hos ett flertal olika biluthyrare, och presenterar resultatet, ordnat efter pris som även inkluderar milkostnader. Idag söker vi efter bilar hos mer än 700 uthyrningsstationer från Statoil, OKQ8, Europcar, Hertz och Avis. Om du är en biluthyrare som är intresserad av att komma med i våra sökningar ska du kolla här.

Hur som helst hoppas vi att du ska tycka sajten är användbar, och vill jättegärna att du tipsar alla vänner som kan tänkas vilja använda sidan. Och kom gärna med synpunkter och förslag!

/Jonatan Heyman